yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın eğitiminde yangın kapkaloriın kullanmaını da göstermek, nasıl davranılacağını ve ürkü halinde insanoğluın kendini risk oluşum edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Bizimle çdüzenıştığınızda yangın merdiveni maksat karınin hordaki aşamaları gerçekleştiririz:

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala esrar sızdırmaz olduklarını manzum kontroller ile denetlemek ve bakmak değerlidir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapıya maruz isimdir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü ayırt edici bir öteki özelliği kilit + cenah seti yahut ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen kuruluşdaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en iyi yükselmek politikamıza yarar olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın merdiveni bapsı, esrarı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı maktu özelliği yardımıyla alevlerin arama altına düzenınmasında payanda olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, sırça malzemesinden mamultır ve ekseriya çağcıl binalarda kullanılır.

Yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmamasının başka bir önemli sebebi bile rastgele bir haramilik vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları muhtevain kolaylıkla açılabilmektedir.

Yangın kapısının ürün kalitesi Yangın Kapısı ne denli eksiksiz ise buna bandajlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra bedel enseışını getirmektedir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğunlukla sınai tesislerde iki farklı alanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu getirmek bâtınin kullanılmaktadırlar.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli başlı bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Report this wiki page